Makelaar Vught

Makelaar Vught

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viermakelaars Vught en Jan Bax: Zweedse degelijkheid, Italiaanse passie, Brabantse gezelligheid en Hollandse nuchterheid met een menselijke touch...

 

Aan de Kerkstraat 5, in het fraaie centrum van Vught rondom ‘de Petrus’, is op 15 juni 2015 een vestiging van Viermakelaars geopend, onder leiding van NVM registermakelaar / NRVT taxateur Jan Bax, een ‘oude bekende’ in de Vughtse woningmakelaardij. Viermakelaars startte in 2003 met een vestiging in ‘s-Hertogenbosch en is mede door onze derde vestiging in Rosmalen uitgegroeid tot één van de grotere makelaarskantoren in de regio.

 

Inmiddels blijkt dat wij óók in Vught het verschil maken; Vanaf 2015 zijn we tot de top 3 doorgedrongen van kantoren met de meeste verkoopaantallen van bestaande woningen en opdrachtgevers beoordelen onze dienstverlening  met een 8,9!!.
­
Loop gerust eens binnen om kennis te maken met ons team en bewonder dan tevens de­ wisselende kunstcollectie van Vughtse kunstenaars die zijn aangesloten bij  het 'Kunstenaars Overleg Vught' in ons 'Kunstlokaal Vier M'.


­