Mijn favorieten

Uw woning verkopen

 

De vier zekerheden van Viermakelaars

Bij Viermakelaars kunt u rekenen op een goede verkoop van uw huis.

 
Als makelaars in zowel Den Bosch, Vught als Rosmalen vinden wij het belangrijk om goed contact te hebben met de woningeigenaren. Zo heeft u een vaste contactpersoon.
Wij benaderen en begeleiden kandidaat kopers tijdens bezichtigingen op een persoonlijke en enthousiaste wijze en door daarna met iedereen persoonlijk contact te hebben en te onderhouden.
We houden u continu op de hoogte
.


 
  Wij beschikken over een groot netwerk, een groot bereik met aandacht voor de zoekers en kijkers. We kunnen vaak snel een groot aantal woningzoekers (veelal bij ons ingeschreven) bereiken.  Dit doen we zowel offline met de telefoon, tijdens de bezichtigingen van andere woningen als online via mailings, Facebook en Instagram.
 
In het plan van aanpak bespreken we hoe we uw huis het beste kunnen presenteren. Denk hierbij niet alleen aan professionele fotografie, een woningvideo, 360 graden fotografie en 2D en 3D plattegronden, maaar ook aan, styling, magazine, Facebook, Instagram en nog veel meer.
 
  Met Viermakelaars benut u een van de grootste makelaars van de regio. Met drie kantoren kennen wij de regio op ons duimpje, al onze makelaars en medewerkers komen uit de buurt.
 
  


 

Plan nu een afspraak voor een goed en vrijblijvend verkoopadvies

Vul hierin uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring