Mijn favorieten

Viermakelaars

Viermakelaars, een aktief makelaarskantoor met vestigingen in zowel 's-Hertogenbosch, Vught als Rosmalen en  daardoor zeer sterk aanwezig in de Bossche regio. In 2003 ontstaan doordat enkele enthousiaste makelaars de handen ineen sloegen met als credo: "samen staan we sterk" en inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere kantoren in deze regio.

Ons doel is om voor u een zo optimaal mogelijke verkoop- of aankoop transaktie tot stand te brengen.

Daartoe  hebben wij een team van zeer ervaren makelaars en binnen-/buitendienst medewerkers beschikbaar en maken we ten behoeve van promotionele uitingen gebruik van ingehuurde professionals.

De gecertificeerde NVM makelaars zijn Henk van Hoek, Jan Bax en Bram de Backer en Stephan van Diepen is

jurist en kandidaat registermakelaar.


Hoewel we duidelijk verschillende persoonlijkheden zijn, hebben we allemaal ‘hoge kwaliteit van de dienstverlening’, ‘grote mate van servicegerichtheid’, integriteit en beroepsethiek hoog in het vaandel staan. De mens stellen we daarbij centraal;  "Je begeleidt mensen bij een belangrijke beslissing in hun leven. De verandering van een woning is meer dan het inruilen van wat stenen en een dak. Het is emotie, het realiseren van een eigen thuis, een plaats om je op je gemak te voelen.”

Henk van Hoek, Jan Bax, Stephan van Diepen en Bram de Backer